24 jan. 2014

Hoera! Crowdfunding is geslaagd!

Lieve allemaal,

Dankjewel! Dank voor je donatie, je RT's, voor de support on- en offline. Voor alle app-jes, facebookberichten, aanmoedigingen en lieve woorden.

Dankzij jou hebben we dit project met 113% kunnen afsluiten. Ik ben er ontzettend blij mee, en zo trots op het resultaat. Dit had ik nooit durven hopen toen we begin oktober van start gingen (sterker nog: ik droomde de dag voordat de campagne startte dat Zoet zonder suiker eeuwig op 5% bleef hangen.)

Wat gebeurt er nu? We hebben een fantastische fotograaf gevonden die de foto's voor het kookboek gaat maken. Saskia Lelieveld heeft in Utrecht de Kunstacademie gedaan en heeft veel ervaring met reportage-, portret- en foodfotografie. Saskia houdt ook van lekkere taarten, dus het is een perfecte match! Leuk voor wie in Utrecht woont: zij heeft samen met een vriendin een maandkalender voor 2014 gemaakt met allemaal streekgerechten uit de provincie Utrecht. Met haar mooie foto's uiteraard. Hier kun je hem bestellen.

Elk taartje en koekje uit het kookboek gaat Saskia de komende weken fotograferen. Dat betekent voor mij veel bakwerk, maar o, wat is het leuk om mijn taartjes helemaal gestyled te zien in een mini-stilleven. Vorige week was de eerst dag met fotoshoots, op de foto zien jullie het walnoot-dadeltaartje in de hoofdrol :)

In januari gaat het boek naar de vormgever: Julie Tavenier. Zij gaat van alle beelden en teksten één mooi geheel maken. In maart gaat het boek naar de drukker en dan... verschijnt het kookboek Zoet zonder suiker begin april! In april kunnen jullie het boek (en de feestelijke boekpresentatie) dus verwachten.

Het is een spannend en prachtig proces. Bovenal vind ik het heerlijk om zo creërend bezig te zijn. Dat vind ik ook zo leuk aan het bakken van taarten: je maakt iets moois én je maakt er mensen blij mee. Met mijn kookboek hoop ik hetzelfde te kunnen bereiken!

Nogmaals hartelijk bedankt voor jullie steun en vertrouwen.

Jullie zijn kanjers!

0 reacties:

Een reactie posten

Laat je reactie hier achter...