Wat een geweldige bespreking door Janneke Vreugdenhil!
"Hogelands recepten zijn verre van muffig, haar toon is sympathiek en de vormgeving van het boek kon niet beter kloppen met de inhoud. Trek je schort alvast maar aan en verwarm de oven vast voor, want we gaan er deze week uit bakken. Wordt gezellig."
Bron: NRC NEXT, maandag 16 maart 2015.
Hoi Nanne,
BeantwoordenVerwijderenWat lijkt me dit een goed boek zeg! Ik heb alleen wel een vraagje... ik probeer zoveel mogelijk fructose te mijden in mijn snoeperijen en bakbuien. Nu heb ik begrepen dat je een prachtig suiker en fructose overzicht achterin hebt staan, maar je recepten, zijn die nou veelal fructose arm of gebruik je ook veel ahornsiroop, honing, agavesiroop?
Ik hoor het graag!
Groetjes, Ilse
In de meeste recepten gebruik ik zoetmiddelen met weinig fructose (oa rijststroop en stevia). Groetjes, Nanne
VerwijderenHoi Nanne, ik heb je boek afgelopen kerst gekocht en vind hem geweldig. Alle baksels vallen tot nu toe supergoed in de smaak. Ik heb nu alweer het vierde recept uit je boek in de oven staan (na de chocoladecake, de gember sinaasappeltaart waren zojuist de notenbrownies en de citroencake aan de beurt). Ik gebruik overigens bij de recepten wel minder suiker dan staat aangegeven en dat kan ook prima! Bedankt voor alle inspiratie :-)! Groetjes, Priscilla
BeantwoordenVerwijderenDankjewel Priscilla! Super om te horen! :)
Verwijderen