23 sep. 2012

Cheesecake voor Hanneke


Tijgerprint, pumps en roodgestifte lipjes. Dat is mijn vriendin Hanneke ten voeten uit. Qua uiterlijk dan. Want innerlijk heeft ze veel meer te bieden dan deze omschrijving doet vermoeden. Hanneke werkt als woordvoerder bij D66 en praat graag over politiek. ‘s Nachts kun je haar wakker maken voor politieke actualiteiten. Je kunt je wel voorstellen hoe haar leven er de afgelopen weken uitzag: van interview naar interview en tussendoor flyeren in de stad.

Direct na de verkiezingen kreeg Hanneke griep en moest ze vanuit haar bed toezien hoe de formatie begon. Inmiddels gaat ze de deur weer uit, al praat ze nog in nasale klanken. Jammer genoeg is het feest rondom de verkiezingen alweer voorbij. Project X heeft ze ook moeten missen. Daarom vandaag een taart voor Hanneke waarmee ze haar eigen feestje kan vieren: Hoera! Ik ben weer beter!

Elke maand ga ik een zelfgebakken taart weggeven aan iemand die hem goed kan gebruiken. 

En JULLIE mogen zeggen voor wie ik de volgende taart bak!  (Ik ga de taart dan zelf brengen, dus graag alleen suggesties voor mensen in Den Haag)

Laat hieronder je reactie achter wie jij de volgende cadeautaart gunt en waarom!

6 opmerkingen:

 1. Hanneke van der Werf25 september 2012 om 15:20

  Nan! De reacties van de collega's die ook een stukje geproefd hebben zijn overweldigend :-) Er wordt luid geroepen om een recept, kan je die ook nog ergens plaatsen of is dat geheim?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Han! Wat leuk dat je collega's zo enthousiast zijn en om het recept vragen. Ik zal deze week het recept van de epic cheesecake op mn blog zetten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het recept voor NY Cheesecake staat nu online!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dan hierbij de eerste suggestie voor de volgende cadeautaart: voor mijn (oude) buurvrouw! Ze is slecht ter been en ik denk dat ze heel blij wordt van een bezoekje van Nanne en Meis met taartcadeau :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mijn vriendinnetje Marlous verdient de volgende cadeautaart: ze is altijd attent, aanwezig wanneer je haar nodig hebt en verwent ons altijd met de lekkerste etentjes. Hoog tijd dat ze zelf in het zonnetje wordt gezet met een heerlijke taart van jou Nanne!

  BeantwoordenVerwijderen

Laat je reactie hier achter...